Unito kokendwaterkranen

Unito is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op onder andere de nieuwste watersystemen. Denk hierbij aan kokend water kranen, maar ook gekoeld water kranen en gefilterd water kranen. Al jaren lang leverd Unito watersystemen van hoogwaardig kwaliteit en in de mooiste, modernste designs. Door de verschillende materialen en kleuren is er altijd een product dat bij uw keuken past!

Let u erop dat de Unito watersystemen meer ruimte nodig hebben dat u wellicht gewend bent van een reguliere kraan. Zo komt uw kraan, afhankelijk van de variant die u kiest, met een boiler of koeler welke onder uw kraan in een keukenkastje geplaatst dient te worden. In het geval u kiest voor een kraan met de optie voor bruisend water dient hier ook een CO2 fles bij geplaatst te worden. Dit alles kunt u bij ons op de site terug vinden onder de accessoires van de watersystemen.

Unito heeft een uniek systeem ontworpen waarmee u uit uw kraan gemakkelijk water met een smaakje kunt halen, de Unito Juice Bar. Iedere variant van Unito komt in een uitvoering met deze Juice Bar. Om daadwerkelijk water met een smaakje uit uw kraan te krijgen dient u hier de smaken nog wel apart voor te kopen. Helaas kunnen wij deze u momenteel niet aanbieden.

De Unito App

Unito heeft een app ontwikkeld welke vrij te downloaden is op uw smartphone. Via deze app kunt u uw watersysteem in de gaten houden en bedienen. Tevens geeft deze app u inzicht in het verbruikt.

De app biedt onder andere de volgende mogelijkheden:
- Systeem monitoren
- Systeem bedienen (o.a. temperatuur aanpassen)
- Onderhoudsmeldingen (vervanging van filter of CO2 fles)
- Prestatie dashboard
- Support

UNITO LAVA

- Warm water
- Koud water
- Gefilterd water
- Kokend water

Shop

UNITO ELEMENTS

- Warm water
- Koud water
- Gefilterd water
- Kokend water
- Gekoeld water

Shop

UNITO INFINITY

- Warm water
- Koud water
- Gefilterd water
- Kokend water
- Gekoeld water
- Bruisend water

Shop