Sanipunt en jij

Als een gerenommeerde leverancier van badkamer- en sanitairproducten, bieden wij niet alleen onze producten aan particuliere klanten, maar onderhouden wij ook vruchtbare samenwerkingsverbanden met diverse bedrijfstakken. Onze zakelijke partners variëren van;

  • Badkamerinstallateurs
  • Zelfstandige verkopers
  • Interieurontwerpers
  • Horeca- en recreatiesector.

Onze capaciteit om producten tegen zeer voordelige tarieven in te kopen, gecombineerd met efficiënt geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, stelt ons in staat om uiterst concurrerende prijzen aan te bieden. Bovendien hanteren wij geen minimum afnamevereisten. Hierdoor verwelkomen wij zakelijke klanten met open armen, of het nu gaat om de aanschaf van een enkele toiletrolhouder of om uitgebreide adviesdiensten en assistentie bij de inrichting van badkamers voor uw hotel.

Of u nu behoefte heeft aan een informeel gesprek om ideeën uit te wisselen, uw gehele project aan ons wilt uitbesteden, of interesse heeft in het aanschaffen van meerdere producten uit ons assortiment, wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn. U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier, telefonisch, per e-mail of via WhatsApp. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren en uw zakelijke behoeften te vervullen.

Contactformulier

1 van 3