Over ons

Krachten bundelen levert blije gezichten op

 

Welkom bij Sanipunt, de webshop opgericht door twee vrienden, Remco en Mitchell, die elkaar al sinds de geboorte kennen en door de jaren heen onafscheidelijk zijn gebleken.

Wij zijn twee jonge ondernemers met een passie voor bouwen en ecommerce. Samen besloten we om onze krachten te bundelen en een webshop op te richten waar we onze kennis en ervaring in de sanitaire industrie kunnen delen om onze klanten te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droombadkamer.

Onze visie is om onze klanten hoogwaardige producten te bieden tegen betaalbare prijzen. Bij Sanipunt vinden we het belangrijk om onze klanten een persoonlijke service te bieden en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. We willen dat onze klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen voor betrouwbare en kwalitatieve sanitaire producten. Wij zijn ervan overtuigd dat we de perfecte combinatie hebben om onze klanten te voorzien van de beste service en producten. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken ernaar uit om samen met onze klanten te groeien en ons assortiment uit te breiden.

Bedankt dat je voor Sanipunt hebt gekozen, we staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste product voor jouw badkamer of toilet.